Опубліковано

Обережно – небезпечні підробки!

Обережно – небезпечні підробки!

Як свідчить прислів’я: “Скупий платить двічі”, в разі вибору подарунка, під загрозою не тільки гаманець, але і свято, а можливо, і майбутнє відносин. Напевно, одні з найогидніших почуттів, які може відчувати людина це сором і розчарування.

Саме вони переслідують людей, які потрапляють на вудки підступних шахраїв.

Сьогодні не рідко можна зустріти пропозиції ведмедиків з 3D троянд за вкрай низькими цінами.

Як відомо, дешеве не може бути якісним. Ці підробки неймовірно огидної якості.

З них випадають троянди, видно величезні залисини, звисає клей. Вони жахливо пахнуть.

Наші фахівці вкрай відповідально і старанно вручну збирають ведмедиків з 3D троянд.

У нас високий, двох рівневий контроль якості! На виробництві безпосередньо  перед доставкиою або відправкою клієнту. Замовивши ведмедиків у нас, ви ГАРНАТОВАНО отримаєте продукт рівня LUX!

На що звернути увагу, в ході вибору ведмедики з 3D троянд, щоб уникнути проблем:

  1. Наявність у продавця постійного сайту.
  2. Наявність офісу з фіксованою адресою та можливістю подивитися товар.
  3. Наявність контактних телефонів.
  4. Наявність декількох груп товарів на сайті.

Відповідальний продавець цінує свою репутацію, а це значить, він не буде обманювати своїх майбутніх постійних клієнтів!

Продавці одноденки прагнуть обдурити будь-яким способом, щоб отримати миттєву вигоду.

Погодьтеся, економія сотні гривень не варто ганьби і розчарування, які переслідують тих, хто попався на гачок шахраїв, які продають неякісний товар.

Ми впевнені наші ведмедики з 3D троянд в якості подарунка принесуть масу позитивних емоцій!

Купити ведмедика  3D троянд можна  за  цим  посиланням>>

Опубліковано

Що подарувати жінці, у якої все є?

бордовая роза в колбе купить киев

Що подарувати жінці, у якої все є?

Складно переоцінити значимість подарунків у сучасному суспільстві.

Традиція прояву уваги через обмін різними предметами сягає далеко в історію. На думку археологів, той факт, що наші первісні пращури обмінювалися здобиччю, допоміг вижити цивілізації. Ті, хто займалися збиральництвом, приносили в плем’я плоди рослин, мисливці – дичину, а рибалки свій улов. Всі люди таким чином боролися за виживання і в кінцевому підсумку, через багато років, ми змогли побудувати суспільство, де дуже важливі взаєморозуміння і взаємоповага. Відповідно,  через подарунки ми оцінюємо те, як до нас ставляться інші люди.

Звичайно, все може носити формальний характер. І багато хто говорить, що цінність і естетична сторона в даному питанні для них не важливі.

Насправді це не зовсім так.

Ми хочемо, щоб подарунок був оригінальний, цікавий і не надто дорогий. На цьому хотілося б зробити особливий акцент. У відносинах людей працює правило взаємного обміну. І якщо ви любите незвичайні і оригінальні подарунки, повірте, інші їх теж люблять.

Але вибір справа не проста.

Як часто у вас виникала ідея зайти в пошукову систему і написати:

«Що подарувати мамі на день народження або, що подарувати подрузі на Новий рік?»

Ціна подарунка завжди має значення. Часто, навіть дуже небідна людина прагне шукати золоту середину і не занадто витрачатися. Вся справа в тому, що зазвичай надмірно дорогі подарунки створюють неприємне відчуття у того, кому цей подарунок був вручений. Винуватець свята може відчути себе зобов’язаним зробити жест у відповідь, і еквівалентом в цьому випадку буде ціна.

А це не завжди комфортно і може стати причиною, по якій навіть близький друг опиниться у незручному становищі, що однозначно вплине на спілкування.

А що говорити про стосунки між чоловіком і жінкою, де занадто дорогий подарунок від чоловіка може бути сприйнятий, як якийсь аванс або чіткий натяк!? Нікому не подобається відчувати себе винним.

Як же вийти з положення, що коли і як дарувати?

Особливо в тих випадках, коли у людини начебто все є?

Першим, що потрібно зробити, це вирішити, що в пріоритеті: оригінальність, практичність або естетична сторона.

Дуже рідко вдається знайти подарунок, який би однаковою мірою поєднував  всі три якості.

Практичними можуть бути побутові прилади, електроніка, парфуми та косметика, але, погодьтесь, це далеко не самі красиві і оригінальні речі.

Предмети мистецтва, ювелірні вироби, прикраси – однозначно гарніі, але малокорисниі в побуті і далеко не завжди оригінальні.

Якщо ж говорити про оригінальність, то людська фантазія не має меж, а це значить, що все, що можна вручити людині, від каменів  з бруківки, по якій ходив Наполеон до папірця, яка нібито підтверджує право володіння далекою зіркою, може вважатися гідним подарунком.

Все це в кінцевому підсумку,  призведе до того, що існує великий шанс не вгадати з подарунком. Це дуже не приємно, і чоловік чи жінка, хто завгодно, будуть довго згадувати конфуз, коли начебто все зовні відмінно, але кисла фізіономія близької людини або, не дай Бог, керівника говорить про протилежне.

Другим, на що варто звернути увагу, це презентація подарунку.

І тут є свої нюанси. Вважається тактовним, якщо подарунок розпаковують у момент вручення. Це не завжди вдається, тому рекомендують до презенту додавати листівку  з привітаннями та підписом. Якщо ж така можливість є, то упаковка повинна розкриватися просто і виглядати ефектно.

Про те, що вручати подарунок в пакеті  з магазину, в якому була зроблена покупка абсолютно неприпустимо, ми говорити не будемо. Це просто виключено.

Третє це те, що ви говорите під час вручення.

Тут цінним буде зміст який ви вклали у ваші дії. Що ви цим жестом хотіли сказати, це коректно з точки зору етикету і, звичайно, принесе приємні емоції всім учасникам процесу

 

Обов’язково продумайте свої слова заздалегідь. Важливі стислість і змістовність, і звичайно, посмішка. Вона просто необхідна.

Не важливо, чоловік ви або жінка, якщо ви читаєте цей текст, значить, питання вибору подарунку вже стоїть перед Вами або стане в найближчому майбутньому.

Раніше ми стверджували, що складно знайти практичний, оригінальний і естетично привабливий подарунок, при цьому не отримати стрес від великих фінансових вкладень.

Дійсно – це складно, але у нас є рішення!

Мова йде про троянду в колбі або, як її ще називають, троянда під куполом або троянда під склом.

Ця особлива квітка гарна сам по собі, досить оригінальна і практична, оскільки виглядає живою багато років, не вимагає догляду і поливу, вона  схожа на  троянду яку, ніби хвилину тому зрізали в оранжереї.

А ще цю троянду називають вічною, напевно, існує деяке перебільшення  в оцінці її довговічності. Але є приклади, в яких бутон не втрачає первозданного вигляду більше 7 років, і все ще виглядає чудово.

Роза в колбі має приховані можливості. Одна з них  – виняткова персоналізація подарунку. Можна замовити подарункову гравіювання на металі, і людина, якій ви вручили стабілізовану троянду, буде знати від кого вона.

Друга можливість, це використання троянди в якості контейнера для більш дорогий подарунку. Наприклад, обручки.

Третя можливість – це особлива коробка з гарними стрічками і ефектним розкриттям.

На цьому моменті хотілося б зупинитися окремо. Часто доводиться витрачати час на придбання подарунку, а після цього ще шукати, де його якісно упакувати.

У разі вибору троянди в колбі, можна відразу підібрати шикарну коробку і

питання буде вирішено швидко, якісно і вишукано.

А ще ми впевнені в тому, що ні в кого з ваших знайомих немає такої чудової троянди в колбі.

А це говорить про те, що ось він  –  цінний подарунок для жінки, у якої все є!

І ще одна унікальна особливість троянди в колбі. Її можна придбати заздалегідь! На відміну від традиційного букету, багато днів, тижнів і місяців ця вічна троянда буде чекати, коли її подарують. Погодьтеся, це дуже зручно, в такі дні, як 8 березня, 14 лютого, або Новий рік.

Під свята продавці живих квітів завищують ціни, а Ви може легко вийти з положення, приготувавши зазделегіть  такі красиві і такі жіночні подарунки!

Будемо раді Вашим дзвінками і замовленням!

І не зайвим буде нагадати, що зараз діє акція зі знижкою 30%

Дякуємо за увагу!

Купити троянду у  колбі

роза в колбе купить киев украинаРоза в колбе Купить Киев Украина

 

 

Опубліковано

Як уникнути стресу, коли обираєш подарунок?

троянда у колбі купити

Як уникнути стресу, коли обираєш подарунок?

Що подарувати дівчині, дружині, мамі, сестрі або бабусі? Ви напевно стикалися з проблемою вибору подарунку, особливо якщо мова йде про прекрасну половину людства.

Жінки набагато емоційніше, здивувати і порадувати їх складніше, ніж чоловіків. Задавати питання в лоб не зовсім тактовно, а якщо прогадати, то можна й образити.

Історія знає безліч прикладів зруйнованої дружби або відносин, колиблагі наміри закінчувалися повним фіаско. Приклад з життя: Молодий чоловік на день народження улюбленої презентував кухонний комбайн. Він думав, що тим самим полегшить життя і у дівчини з’явиться більше вільного часу, але щось пішло не так і свято перетворилося  на грандіозний скандал, оскільки цей жест було сприйнято як натяк на те, мовляв  «місце жінки на кухні». Навіть такі звичайні подарунки як парфуми  або  косметика загрожує тим, що можна не вгадати з ароматом або типом шкіри. У підсумку все піде у смітник, або буде роками припадати пилом на полиці.

І, нарешті , найгірше, що можна зробити, це протягнути конверт з грошима. Для багатьох жінок це буде великою  образою на все життя.

Існує правило. Презент має бути особистим, емоційним, довговічним і цінним.

Оптимальне рішення – троянда в колбі, оскільки саме такий подарунок поєднує в собі всі ці якості.

В першу чергу – це квітка, а всі жінки люблять квіти. Він неймовірно красиво виглядає, що викликає вкрай позитивні емоції. Троянда залишається в первозданному вигляді більше трьох  – п’яти років, а на практиці значно довше. І, звичайно, троянду в колбі важко назвати скромним подарунком, вона повністю коштує своїх грошей, але залишається доступною оскільки можна підібрати варіант на будь-який бюджет. І що найважливіше – троянда в колбі не банальний подарунок, ще не так багато людей знають про цей прекрасний шедевр флористичного мистецтва.

Якщо на  планеті  існує ідеальний подарунок для коханих і близьких жінок, то троянда в колбі максимально близька до нього. Проявіть свої почуття – подаруйте троянду в колбі! Немає нічого більш приємного, ніж робити жінку щасливою!

Купити троянду в колбі і більше не стресувати при виборі подарунку можно в нашому інтернет-магазині

роза в колбе купить киев украина
роза в колбе купить киев украина
троянда у колбі купити київ